dimecres, 1 de maig del 2013

Presentació del llibre 'Territorios abandonados. Paisajes y pueblos olvidados de Teruel', dimecres 1 de maig a la Fira del Llibre de València


Els autors del llibre Territorios abandonados. Paisajes y pueblos olvidados de Teruel: Antonio Valera Lozano (esquerra de la imatge) i Luis del Romero Renau (dreta foto). Baix, un moment de la xarrada i portada del llibre. Les dos últimes fotos incorporen a Agustí Hernàndez Dolz, autor del llibre Pobles abandonats. Els paisatges de l'oblit (any 2006), convidat a la presentació. Moltes gràcies als dos autors pel magnífic treball que han dut a terme, i ara, cal que l'obra tinga difusió, perquè mereix la pena. També gràcies al públic assistent a l'acte, i les persones que han participat en el debat posterior. Fotos: Àngels Belloch, la de la taula és de l'organització de la Fira del Llibre, meua, i la que estem els tres amb el llibre, d'una persona anònima. Gràcies a tot@s! Com comprar el llibre? L'acte de hui estava organitzat per les llibreries La Traca-El Cresol-Moixeranga.





9 comentaris:

  1. ¿Cuánto cuesta? me voy ahora a la Fira llibre y soy una de las víctimas de la crisis, pero me encntaria comprarlo.

    ResponElimina
  2. Amparo, sincerament no sé el que costa el llibre. A mi m'han regalat un exemplar. De totes formes, per a trobar-lo, les llibreries La Traca-El Cresol-Moixeranga. Elles organitzaven la presentació.

    ResponElimina
  3. Hola Agustín,esta mañana he estado en la presntación del libro y la verdad es que ha sido muy amena e instructiva,enhorabuena,saludos,Roberto

    Pd,a la pregunta de Amparo,el libro cuesta 18 €,ya que lo he comprado a la salida de la presentación

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies a tots per vindre i especialment a Agustí per l'excel·lent presentació! Serà tot un plaer seguir col·laborant!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots/es per vindre, i especialment a Agustí per l'excel·lent presentació, ha estat tot un plaer!

    ResponElimina
  6. Luis, el plaer ha sigut meu, per estar en la presentació d'un llibre com el vostre.

    ResponElimina
  7. Enhorabuena a los autores. Un libro imprescindible para conocer aún más la naturaleza de Teruel y su patrimonio.

    ResponElimina
  8. Gràcies pel teu comentari, Luis. Tu eres una autoritat en la matèria dels pobles i paisatges no només de Castelló i València, sinó també de Terol.

    ResponElimina