dimecres, 6 de maig del 2009

Este dissabte és la Marató i Mitja entre Castelló i Sant Joan de Penyagolosa, una oportunitat per conéixer el paisatge de l'Alcalatén (fotos any 2006)

Este dissabte, a partir de les sis del matí, tindrà lloc la Marató i Mitja, amb un recorregut de 65,2 km. entre la ciutat de Castelló i el Santuari de Sant Joan de Penyagolosa. Juanjo i jo estarem allí un altre any, després de què fa tres ja completàrem el recorregut. Per davant hi ha 2.500 metres de desnivell en pujada i uns 1.000 de baixada.

Els paisatges de la Plana Alta i l'Alcalatén que anem a recórrer són una imatge preciosa d'eixe Castelló interior que s'ha de reinvindicar com un paisatge cultural d'una gran bellesa. Sobretot a partir de les Useres passarem per alguns dels masos i aldees deshabitades de l'Alcalatén, i també per Sant Miquel de les Torrocelles. El poble de Xodos, encaramat a la muntanya, també és molt bonic.

Vos adjunte algunes fotografies fetes en l'edició de 2006.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

uff! menuda caminata

Agustí Hernàndez ha dit...

És un pateig impressionant, on el més important és la constància, i la capacitat de patiment.

Mario ha dit...

Salut i felicitats per acabar-la. Per mi ha sigut la primera i encara estic tan traumatitzat, que no he sigut capaç d'actualitzar el meu blog.

Potser l'any que ve torne ... no sé.

Felicitats pel blog. M'encanten els llocs deshabitats. Són una passada. Coneixes el caserio de Asturias, en Santa Cruz de Moya?. T'agradaria. És curiós.

Agustí Hernàndez ha dit...

Enguany he baixat 10 minuts el meu temps respecte a fa tres anys. El meu objectiu, amb més pes, era simplement acabar i prou. Perquè sí, poder acabar, simplement, ja és important.