dimarts, 3 de desembre del 2013

Descripció del llibre 'Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci'



Segon llibre de la sèrie: 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica'http://elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/10/un-llibre-per-descobrir-els-mes-de-mil.html


Les característiques del llibre són: 24 per 17 centímetres, portada estucat mate 300 gr, interior estucat mate, 135 gr. Tot color tant portada com interiors i 160 pàgines. Com a contingut, hi ha una introducció amb la història d'emigrants d'estos pobles valencians; un text on l'autor explica les motivacions del llibre; un altre què explica què entenem per pobles valencians abandonats; els 30 capítols amb nuclis deshabitats, traslladats o enderrocats; dos apèndixs de fotos; el nom dels mecenes que han volgut que el seu nom figure (uns 250 dels més de 350, aproximadament); i bibliografia. El llibre està escrit en valencià.

En total, el llibre té unes 400 fotos i es pot adquirir en presentacions o quedant amb l'autor. També es pot obtindre a través d'enviament postal. Per a explicar el procediment d'enviament per correu cal contacatar amb l'autor. També per a organitzar alguna presentació: agustihernandez@gmail.com. Les presentacions s'organitzaran fins al 30 de juliol de 2015.

El llibre es va imprimir per primera vegada a finals de novembre de 2013, a finals de gener de 2014 es va fer una reimpressió, en maig de 2014 una nova reimpressió, i des d'abril de 2015 s'ha fet la tercera reimpressió del llibre. De moment, completant el calendari de presentacions, acte que consisteix en una projecció de fotos comentada. 

Si vols més informació sobre el llibre, tens la nota de premsa que es va enviar als mitjans de comunicació (nota que es va actualitzant):

http://elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2013/12/pobles-valencians-abandonats-paisatge-i.html

També pots consultar el calendari de presentacions previstes en este enllaç:


http://elspoblesvalenciansabandonats.blogspot.com.es/2014/01/presentacions-llibre-pobles-valencians.html 

4 comentaris:

amparo puig ha dit...

Quan fas la presentació a València?

Gilvan ha dit...

Senhores, sou do Brasil, e gostaria muito de obter um exemplar desse livro. Gostaria de saber como proceder para conseguir. Obrigado.

Unknown ha dit...

Buenos días, estoy interesado en adquirir el libro, es posible todavía y cómo ? Gracias

Agustí Hernàndez ha dit...

Hola Luis, el libro se agotó hace ya casi un año. No obstante, en muchas bibliotecas públicas se puede consultar. Aquí algunas direcciones:
ceice.gva.es/ca/web/xlpv/
http://trobes.uv.es
http://polibuscador.upv.es
https://cataleg.uji.es/

Saludos,