dimecres, 17 d’abril del 2024

Com aconseguir el llibre 'Tolls i salts d'aigua valencians' o qualsevol dels de pobles abandonats

Esta és la pàgina per aconseguir els meus llibres 'Tolls i salts d'aigua valencians', 'Pobles valencians abandonats', 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' i el de poesia, 'Paisatges i pobles abandonats'. 


La forma d'aconseguir-los, tots o qualsevol d'ells, és per enviament postal, la forma més habitual. Es paga primer, i quan rep el correu elèctric amb l'adreça on enviar el llibre, l'envie. Per a la petició, escriu-me a: agustihernandez@gmail.com. 

També es poden aconseguir en alguna de les presentacions o taules previstes (calendari més avall d'estes línies), venint a Alboraia a per ell o en futurs micromecenatges (de moment, sense data, l'11 de febrer acabà l'últim). 

Els llibres valen 16 euros, enviament postal per Correus inclòs, excepte el de poesia, 13, també enviament inclòs. Els mateixos que al micromecenatge o en les altres formes d'aconseguir els llibres. 











Estos quatre llibres no es venen en plataformes ni en llibreries. Des de fa deu anys, he decidit distribuir-los només per venda directa mitjançant els procediments que abans he descrit. 






Pàgines del projecte 'Pobles valencians abandonats' en xarxes socials: 

• Pàgina de Twitter "Pobles Abandonats"
• Pàgina d'Instagram "Pobles i Paisatges Valencians"
• Pàgina de Facebook "Pobles Valencians Abandonats"
• Pàgina de TikTok "Pobles i paisatges valencians"

#Tolls #Gorgs #Poblesabandonats #Tollsisaltsdaiguavalencians #poblesvalenciansabandonats #EspañaVaciada #Despoblament #despoblació #Pueblosabandonados #PaísValencià #ComunitatValenciana #comarques #gorg #toll #llibre #llibres