dissabte, 15 de maig del 2010

Els altres plaers de les excursions als pobles abandonats: la intensitat dels colors de la natura (I)

En una entrada anterior parlava de la intensitat dels colors de la natura, i especialment, el roig. Citava el roig del caquier. Ací teniu, crec, una mostra. La foto la férem a Puebla de Arenoso. Si entre els lectors del blog hi ha algun especialista en estes coses, demane per favor que aclarisca si és o no un caquier. Gràcies.

3 comentaris:

Mario ha dit...

Bon dia,
Excel.lent fotografia. Si em passes alguna amb un poquet més de detall de la fulla, t'ho podria confirmar, però en té tota la pinta, encara que Puebla de Arenoso està una mica alta i fa massa fred, però bé ... coses més extranyes he vist (jejeje).

L. Gispert ha dit...

En la vega segorbina estos frutales no tienen tanta envergadura, pero por el color de las hojas y su forma, sí que parece ser un caqui. A primeros de noviembre los campos de por aquí se visten de rojo, y su efecto estético es muy vistoso.

Un abrazo.
Luis.

Agustí Hernàndez ha dit...

Mario,

Puebla de Arenoso no és tan fred, i a més, està en la vega del Millars, el que fa que la temperatura s'atempere. Jo crec que sí que ho és.

Luis,

Gràcies, qui millor que tu, que tantes vegades i amb tant de detall has observat eixos colors, per a certificar que és un caquier.