dissabte, 10 de març del 2012

Quan la naturalesa que t'envolta és grandiosa: excursió al circ de Soaso, al parc d'Ordesa (Osca)

Una d'eixes excursions que més m'han impactat és en el Pirineu aragonés: al circ de Soaso i la Cola de Cavall. A qui no haja estat, li la recomane per molts factors: per la bellesa del paisatge, pels monuments naturals que es poden apreciar, per la pau que sentirà quan l'haja poguda fer, entre d'altres. Àngels i jo férem la pujada per la senda dels Caçadors, baixàrem per la Faja de Pelai, i arribàrem al circ de Soaso i la 'Cola de Caballo' i férem la tornada per la pista forestal i senda, caminant al costat de les 'Grades de Soaso', fins al punt d'eixida, als peus de la senda dels Caçadors, en l'aparcament.

Concloc dient que és una de les excursions més boniques que he fet en la meua vida. Si algú no ha estat a Ordesa, és un d'eixos llocs als quals s'ha d'anar com a mínim una vegada en la vida. Adjunte fotografies, que en cap cas fan justícia a la bellesa del lloc, a la diversistat de matisos, colors, formes i textures que es poden percebre i tastar. Tornarem.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Hola Agustí, és un paratge inoblidable, et recomane també que visites Pineta, també espectacular. Bé, en realitat tota eixa zona. T'anime a que a la propera vages cap amunt, el Mont Perdut a finals d'agost és un repte a nivell físic però no té massa perill si es va amb precaució. Ànims i enhorabona pel teu blog.

Agustí Hernàndez ha dit...

Gràcies, Jordi. Per suposat que també he estat en Pineta, i vam fer l'excursió fins a les planures de Larri. Em vaig quedar amb ganes de pujar més amunt, però és que... la meua dona estava embarassada en aquell moment!

De totes formes, compartisc la teua opinió, tot el pirineu aragonés en general és un monument natural en si mateix.

Gràcies pels teus ànims