dimecres, 20 de juny del 2012

Xarrada 'Pobles Valencians Abandonats', de nou a partir de finals del mes de juliol

Hi ha algunes entitats i/o col·lectius que han demanat que vaja a fer la projecció de fotos sobre pobles abandonats. A partir de finals de juliol d'enguany serà possible. Ho publique ací per tota la gent a qui li vaig dir que no fa un temps, per raons d'estudis i altres. Ara ja tinc temps. La xarrada és debades, no venc res. Només, si el lloc està lluny, demane que em paguen la gasolina, per raons òbvies. Si voleu informació al respecte escriviu al correu electrònic.

1 comentari:

Agustí Hernàndez ha dit...

Hola,

l'acte en sí és una projecció de fotos comentada. En la gran majoria de casos hi ha participat més de 30 persones, encara que en algunes ha participat vora un centenar. Ho podeu vore en este blog, en la columna de la dreta, baix, que és on remet a alguns enllaços de xarrades. També posant en el buscador intern (dalt a l'esquerra) 'Projecció'. Eixiran per ordre cronològic.

Pel que em pregunta algú, la xarrada es fa per sistema en valencià. No obstant, en alguns llocs on es parla en castellà -sobretot la comarca dels Serrans- s'ha fet en castellà. Cite este concretament perquè en pobles dels Serrans hauré estat en una desena, més o menys.

Si teniu qualsevol dubte, o bé pel correu (agustihernandez@gmail.com), o bé preguntant ací.