dimecres, 12 de novembre del 2008

Algunes de les fotografies de pobles abandonats publicades a les pàgines inicials del blog



Les imatges anteriors són de La Hortichuela, Aldealcardo (Sòria), Beneixida vell, L'Olla, Monnegre de Dalt i La Reduela.

4 comentaris:

XescoArechavala ha dit...

Aquedst cap de setmana hem estat al balneari de l'Avellà. D'allà hem intentat anar a Salvassòria però els braus ens han barrat el pas i ens hem fet enrera.
Felicitats pel llibre, és molt bo. Tant sols una crítica constructiva: Es troba a faltar un planol amb la ubicació dels pobles.
Xesco Arechavala

Agustí Hernàndez ha dit...

Una excursió molt recomanable, i més encara si l'allargueu fins a La Llèqua. Des de l'Avellà fins La Salvassòria no hi ha massa distància, però, efectivament, hi ha bous solts. Nosaltres també vam vore'ls, i vam passar per al costat. La veritat és que impressiona prou. Més encara que al tornar, les vaques i els bous anaven tornant de camí a Salvassòria, i ens vam haver de posar a la cua. Qualsevol es posava entre ells a adelantar-los...

Sobre el que comentes dels plànols, vam pensar que el llibre tenia una finalitat divulgativa, no tant excursionista, més tenint en compte que els plànols són relativament fàcils d'aconseguir, i amb la informació que hi ha al llbire, no resulta molt difícil situar-se sobre un mapa.

En qualsevol cas, la teua aportació ens fa pensar que tal vegada caldria un llibre d'excursions a "pobles" abandonats.

Agustí
agustihernandez@hotmail.com

Anònim ha dit...

Jo quasi preferesc els bous a les puces, l'última vegada que vaig visitar la Salvassòria vam eixir tots fins les orelles!!!!
No és la primera vegada que em passa, és un problema de moltes construccions reaprofitades per a tancar ramat.
Després t'has de despullar per esplugar-te i mirar totes les costures de la roba abans de pujar al cotxe..
Ànim amb el Blog!!

Agustí Hernàndez ha dit...

Tens raó. Les puces són companyes de moltes excursions. En uns conjunts de masos del barranc de Santa Ana i les llomes entre Ludiente i Zucaina vam acabar fins a dalt. No hi havia forma de llevar-se-les de damunt!