dilluns, 3 de novembre del 2008
Joan Manuel Bullón i l'observació del cel des de l'observatori de La Cambra
Vaig conéixer Joan Manuel Bullón este estiu, al seu poble, Aras de los Olmos. En ell vaig trobar una persona realment interessada pel medi ambient, la natura, la nostra cultura, i sobretot, per l'estudi i la divulgació del cel i de tot allò que en ell ocorre. Joan Manuel és una persona que a més d'investigar, es preocupa per difondre els fets de l'atmosfera i els que estan fora d'ella, però també els de la terra. Moltes vegades hem vist fotografies d'eclipsis, pluges d'estreles, postes de sol o nevades en Canal 9, o en diaris com el Levante, entre d'altres, i és gràcies a ell. El seu treball és immens, és una aposta per acostar-nos la natura a la nostra casa. Des del seu observatori, La Cambra, continua aportant-nos coneixements sobre el nostre entorn, encara que l'entorn estiga a milers i milers de quilòmetres. Enhorabona i gràcies, Joan Manuel.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Hola Agustí,
Molt bé i molt interessant aquest bloc sobre els pobles abandonats, no sabia que n'hi havia tants i que n'ets un especialista.
Passaré l'adreça als meus coneguts.
Francesc Mas
Masquefa
De Joanma Bullón se podrían decir muchas cosas, habida cuenta sus variados conocimientos y tareas que desempeña. Forestal, gran conocedor del medio natural de La Serranía, astrónomo, autor de libros y artículos de divulgación científica, colaborador en meteorología...
Pero quizás me quedaría con una de las cualidades que definen a Joanma: su enorme generosidad.
Una generosidad, y honestidad, que le hacen estar siempre dispuesto a compartir sus conocimientos y a hacer lo que este en su mano por ayudar.
Publica un comentari a l'entrada