dimarts, 27 de setembre del 2011

Arribem a les 90.000 visualitzacions de pàgina en el blog 'Pobles Valencians Abandonats'

A data de hui, 27 de setembre, el blog 'Pobles Valencians Abandonats', que lliges ara mateix, ha arribat a les 90.000 visualitzacions de pàgina, i 47.141 visites. El dia de major afluència va ser el 29 d'agost d'enguany, amb 416 visualitzacions de pàgina i 279 visites. El post més llegit és aquell que fa referència a la Colònia de Santa Eulàlia, entre Sax i Villena (la famosa 'Alqueria Blanca' de la sèrie de Canal 9).

Aconseguir ser llegit i poder-ho mantindre ja algun temps és un motiu per a estar satisfet, ja que el blog es va concebre per a difondre els pobles valencians abandonats, així com el patrimoni natural i cultural valencià, i crec que en part, s'està aconseguint. Espere poder continuar oferint informació fruit de l'experiència personal. Gràcies a totes i tots per seguir-lo, i a totes aquelles persones que m'han acompanyat a les excursions, sense les quals este blog no seria possible.

5 comentaris:

Cristian Laglera ha dit...

Enorabuena, no me sorprende, es un excelente blog.
Un saludo.

Faustino Calderón ha dit...

Felicidades.
El trabajo bien hecho obtiene sus recompensas.
Ya son tres años de mostrar el Pais Valenciano en todas sus vertientes.
He conocido lugares muy interesantes que no conocia y que espero algun dia visitarlos y además siempre me acordaré que fue el blog que me inspiro a publicar el mio.
Mucho animo y a seguir enseñandonos rincones maravillosos de esa comunidad tan bonita.

Saludos.

Juan José Carrasco Lozano ha dit...

Felicitats, Agustí, felicitats, encara tindràs milers més d'aquest preciós racó que és el teu bloc. Bona feina!

L. Gispert ha dit...

Enhorabuena, Agustí, y gracias a ti por mostrarnos esas reliquias, esos pueblos, aldeas, masías y otras bellezas de nuestras tierras. Sigue así, por esos caminos, por nuestros caminos, buscando el placer, la dicha y el patrimonio rural.

Un abrazo,

Luis.

Agustí Hernàndez ha dit...

Cristian, Faustino, Juanjo, Luis; moltes gràcies pel vostre recolzament. Continuem continuant en este hui sense fi que és divulgar els nostres pobles i paisatges. Vos encoratge a què ho continueu fent amb la il·lusió que ho feu. Els vostres blogs són magnífics, cadascun a la seua manera.