dilluns, 1 d’abril del 2013

Tornada a l'aldea de les Alberedes (comarca dels Ports), cinc anys després


Cinc anys després de la meua última visita, l'aldea de les Alberedes, en el municipi de Portell, comarca dels Ports, continua sent un dels pobles valencians abandonats més bonics. La bellesa del conjunt, la seua ubicació, el seu entorn paisatgístic, l'arquitectura de les vivendes... no s'han alterat a penes en els últims anys. Ací vos mostre un parell de fotos del lloc. Per a més informació, teniu unes altres entrades en este blog. Feu clic EN ESTE ENLLAÇ.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

e visto esto y me dan ganas de llorar pues en estos pueblos habia VIDA y nos fuimos todos y haveces dudo que fuera para mejor pues se pierde el respeto la identidad la libertad y la naturaleza de las cosas ... y es muy facil trabajar 14 oras al dia siete dias ala semana y luego ir a gastarlo al supermercado y tirarte en el sofa porque estas reventado...... podria segir

Agustí Hernàndez ha dit...

Gràcies per la teua aportació, anònim. La vida és molt breu, ha de ser intensa. En la meua opinió, per això crec que cal gastar el temps en allò que un creu que val realment la pena, que l'ompli de satisfacció.