dimecres, 1 de maig del 2013

Presentació del llibre 'Territorios abandonados. Paisajes y pueblos olvidados de Teruel', dimecres 1 de maig a la Fira del Llibre de València


Els autors del llibre Territorios abandonados. Paisajes y pueblos olvidados de Teruel: Antonio Valera Lozano (esquerra de la imatge) i Luis del Romero Renau (dreta foto). Baix, un moment de la xarrada i portada del llibre. Les dos últimes fotos incorporen a Agustí Hernàndez Dolz, autor del llibre Pobles abandonats. Els paisatges de l'oblit (any 2006), convidat a la presentació. Moltes gràcies als dos autors pel magnífic treball que han dut a terme, i ara, cal que l'obra tinga difusió, perquè mereix la pena. També gràcies al públic assistent a l'acte, i les persones que han participat en el debat posterior. Fotos: Àngels Belloch, la de la taula és de l'organització de la Fira del Llibre, meua, i la que estem els tres amb el llibre, d'una persona anònima. Gràcies a tot@s! Com comprar el llibre? L'acte de hui estava organitzat per les llibreries La Traca-El Cresol-Moixeranga.





9 comentaris:

amparo puig ha dit...

¿Cuánto cuesta? me voy ahora a la Fira llibre y soy una de las víctimas de la crisis, pero me encntaria comprarlo.

Agustí Hernàndez ha dit...

Amparo, sincerament no sé el que costa el llibre. A mi m'han regalat un exemplar. De totes formes, per a trobar-lo, les llibreries La Traca-El Cresol-Moixeranga. Elles organitzaven la presentació.

Roberto ha dit...

Hola Agustín,esta mañana he estado en la presntación del libro y la verdad es que ha sido muy amena e instructiva,enhorabuena,saludos,Roberto

Pd,a la pregunta de Amparo,el libro cuesta 18 €,ya que lo he comprado a la salida de la presentación

Luis ha dit...

Moltes gràcies a tots per vindre i especialment a Agustí per l'excel·lent presentació! Serà tot un plaer seguir col·laborant!

Luis ha dit...

Moltes gràcies a tots/es per vindre, i especialment a Agustí per l'excel·lent presentació, ha estat tot un plaer!

Agustí Hernàndez ha dit...

Gràcies, Roberto.

Agustí Hernàndez ha dit...

Luis, el plaer ha sigut meu, per estar en la presentació d'un llibre com el vostre.

L. Gispert ha dit...

Enhorabuena a los autores. Un libro imprescindible para conocer aún más la naturaleza de Teruel y su patrimonio.

Agustí Hernàndez ha dit...

Gràcies pel teu comentari, Luis. Tu eres una autoritat en la matèria dels pobles i paisatges no només de Castelló i València, sinó també de Terol.