dimarts, 24 de març del 2009

El Sierro o la Creu de l'Oronet (la Serra Calderona)

El Sierro, també conegut com muntanya de La Creu o Creu de l'Oronet és una muntanya situada a la Serra Calderona. Té aproximadament 700 metres d'altitud i des d'ella la vista és magnífica. La mar es pot vore sense cap dificultat, però també una part de la Vall del Palància o l'Horta de València. Coronar esta muntanya és accessible des de distints punts, tant per senda com per pista, encara que, això sí, l'últim tram de la pujada és dur. Dalt hi ha un refugi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer de tot agraïr-vos totes les coses que pujeu, la veritat que molt interessants. Però també volia fer una crítica constructiva. Estaría bé que adjuntarèu un mapa del lloc, que suposse no tindreu gaire dificultats en pujar. De esta forma el usuaris tindríem centralizat tota la informació i la pàgina guanyaría en utilitat.

Moltes gràcies per el vostre treball, de veres.

Agustí Hernàndez ha dit...

Hola,

gràcies per l'aportació. S'ha comentat algunes vegades que este blog no té ànim de lucre, i confia en la bona fe de la gent. Si et fixes, les fotos, que se suposa que ha fet algú, i en altres casos han sigut cedides per segones persones, no estan firmades, encara que sí que es diu qui les ha fetes.

A este respecte, dir-te que, un dels objectius del blog és contribuir a què la gent conega i puga estimar més els llocs. I una forma d'això és que qui tinga un interés, agarre un mapa, una guia, una altra referència, i busque el lloc. El blog és una font d'informació molt bàsica, sense grans pretensions, i el que pretén és, per dir-ho d'alguna forma, mostrar d'una forma bàsica els llocs. Que algú veja la paraula Sierro, li agrade la foto, crega que és un lloc interessant, i vulga anar. Per a informar-se, té moltes formes, no pretenc convertir-lo en una guia d'excursionisme on-line.

Gràcies per l'aportació.

Anònim ha dit...

Vos entenc perfectament Agustí, ara amb el internet ens tornem un poc gossos.

Una salutació.