dimarts, 2 de juny del 2009

www.fotosvalencia.es és una magnífica pàgina web amb fotografies de paisatges de tot el territori valencià (fotos cedides per Luis Calvente)


www.fotosvalencia.es és una pàgina per a deleitar-se amb la vista. I reflexionar. Ens demostra com un paisatge, una vegada enfocat, reflectit en imatges, pot ser tan diferent segons les circumstàncies. Luis Calvente, fotògraf professional, demostra una gran tècnica fotogràfica, i moltes hores d'estar a l'aguait, captant els millors moments de la natura: el pas dels núvols, el vent de Mestral, el dia després de les nevades o de la pluja. Enhorabona. Em permet el luxe de recomanar, directament, tres apartats de la seua web, que per al meu gust, reflecteixen tres magnífics espais del País Valencià: Penyagolosa; Calderón-Javalambre i la Font Roja.
En este blog, a més, mostre algunes de les seues fotografies referides a altres parts de l'Estat Espanyol, les quals ens mostren la natura en tota la seua bellesa. De dalt a baix les fotos són: Vessant sud del Penyagolosa, Bosc de la Banyadera (Penyagolosa), Faig Pare (Ports de Tortosa), El Turmell (els Ports), Bosc de Fanlo (Ordesa), Naranjo de Bulmes (Pics d'Europa) i Cerro Calderón (el Racó d'Ademús).
Luis Calvente és fotògraf professional i membre de la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme, així com també de l'Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura. Les seues fotografies han sigut publicades en NationalGeographic, Visión Salvaje, Grandes Espacios, Descobrir Catalunya, Nat, Fotógrafos 2006: Las mejores imágenes de naturaleza del año, Comunidad Valenciana, "Pobles abandonats: Els paisatges de l´oblit"; Escapadas Valencianas, així com unes altres publicacions i follets turístics per a la Generalitat Valenciana i altres entitats i editorials.

4 comentaris:

Rafa ha dit...

Agustí agrait per la dereça, es molt interesant.

Agustí Hernàndez ha dit...

Afegir un comentari, tant la portada com la contraportada del llibre de pobles abandonats "Pobles abandonats. Els paisatges de l'oblit" són fotos de Luis. La portada del Mas de Penyagolosa; i la contra de La Estrella

Agustí Hernàndez ha dit...

A mí personalment estes fotos m'han impressionat. Jo sé les condicions que s'han de donar per fer fotos com estes, i com a mínim, sé segur que Luis haurà fet moltíssimes excursions on s'haurà trobat cels blancs, sense núvols, un sol de plom, i no haurà pogut fer fotos com les que veiem. Açò també és una mostra de la seua dedicació i constància. L'esforç per mostrar la natura de la millor forma possible per a la gent que ens agrada.

Luis ha dit...

Moltes gracies, Agusti, per les teues paraules. S'agraixen molt i donen força per a continuar amb aquesta tasca de tindre un arxiu de fotografies amb un minim de cualitat de la Comunitat Valenciana, i poder aixi mostrar el patrimoni i tresors que tenim i molts desconeixen.
Salut