divendres, 18 de setembre del 2009

L'Algepsar ("yesar" en castellà) del vell Domeño (fotografia cedida per Pedro Gaspar Asensi i Creative Commons)

Els algepsars de Domeño es troben enfront del Salt d'Aigua. Reproduïsc la indicació de Pedro Gaspar Asensi per arribar-hi. Aprofite per donar-li les gràcies per la fotografia que ha cedit al blog. La indicació diu: "Los yesares de Domeño,se encuentran enfrente del Salto de Agua,al otro lado de la carretera. Se llega por carretera.Pasas el desvio de Loriguilla viejo, cruzas el puente de la rambla y la primera entrada a la derecha,te lleva junto a un area recreativa y continuando un poco mas adelante verás los edificios medio derruidos de los yesares.

La fotografia, com les altres de Pedro estan sommeses a la llicència Creative Commons (link ací). D'altra banda, si voleu conéixer més fotografies d'esta persona interessada en documentar aquells llocs que d'alguna forma estan abocats a desaparéixer, o amenaçats, podeu fer-ho en: http://www.panoramio.com/user/39725. Les fotos, com voreu, són magnífiques. L'objectiu de l'autor és donar a conéixer estos llocs, per a una major consciència de conservació.

2 comentaris:

apalput ha dit...

Enhorabona pel blog. M'engisa. De moment només he pogut "fullejar-lo", però promet tornar-hi i anar assaborint-lo a poc a poc.

Endavant amb aquesta honrosa tasca. Enmig de tanta palla, s'agraeix un blog com aquest.

Agustí Hernàndez ha dit...

Moltes gràcies. Comentaris com el teu recolzen moralment i donen més ganes de continuar endavant.