dimarts, 22 de desembre del 2009

Posta de sol sobre Fanzara (l'Alt Millars) al tornar d'una excursió pels masos de Ludiente

Les excursions, sobretot quan fa dies en què ha bufat vent sec, solen tindre el seu colofó en moments magnífics com les postes de sol. Tons rojos, grocs, violacis, taronja, grissos... segons el moment de la posta i si hi ha núvols o no en el cel. Els amics que tinc que es dediquen a la fotografia de paisatge busquen estos dies per a plasmar les millors instantànies de la nostra terra: que bufe el mestral, ponent o tramuntana.

La foto que acompanya esta entrada va fer-se en tornar d'una excursió pels masos de Ludiente, en la comarca de l'Alt Millars. Anàvem Àngels i jo, i en vore pel retrovisor la posta, no vam poder evitar parar el cotxe i immortalitzar el bonic moment. Per l'experiència que tinc, són més habituals els colors taronja o grocs, que els rosats. En este mateix blog també podeu vore altres entrades amb fotografies de postes de sol.

3 comentaris:

Juan José Carrasco Lozano ha dit...

Magnífica fotografía que sin duda ponía la guinda a esa preciosa ruta que representa siempre el Alto Mijares con Ludiente y que compartisteis.
Es lo que tiene ser observador, es un buen premio.
! BON NADAL !

L. Gispert ha dit...

Agustí, magnífica puesta de sol por esas montañas queridas.

Que tengas una Feliz Navidad en compañía de tus seres queridos.

Un abrazo.

Agustí Hernàndez ha dit...

Juan José, Luis, molt bones festes als dos. Sempre és un plaer compartir les coses que a un li agraden. I moltes gràcies pels vostres comentaris tan amables.