dimecres, 17 d’abril del 2024

Com aconseguir el llibre 'Tolls i salts d'aigua valencians' o qualsevol dels de pobles abandonats

Micromecenatge per al segon llibre de tolls, estrets i salts d'aigua valencians, on es poden aconseguir tots els nostres llibres (octubre-novembre de 2024): https://www.verkami.com/projects/39312-segon-llibre-de-tolls-i-salts-daigua-valencians


Esta és la pàgina per aconseguir els meus llibres 'Tolls i salts d'aigua valencians', 'Pobles valencians abandonats', 'Pobles abandonats de la Península Ibèrica' i el de poesia, 'Paisatges i pobles abandonats'. En concret (setembre de 2024), del llibre 'Pobles valencians abandonats' ja no queden exemplars. El reimprimiré cap a finals d'any. Actualment estem preparant la segona part de 'Tolls i salts d'aigua valencians', que eixirà abans d'acabar 2024. 

La forma d'aconseguir estos tres llibres disponibles o qualsevol d'ells, és per enviament postal, la forma més habitual. Es paga primer, i quan rep el correu elèctric amb l'adreça on enviar el llibre, l'envie. Per a la petició, escriu-me a: agustihernandez@gmail.com. 

També es poden aconseguir en alguna de les presentacions previstes (calendari més avall d'estes línies), venint a Alboraia a per ell o en futurs micromecenatges (el pròxim arrancarà en octubre). 

Els llibres valen 16 euros, enviament postal per Correus inclòs, excepte el de poesia, 13, també enviament inclòs. Els mateixos que al micromecenatge o en les altres formes d'aconseguir els llibres. 











Estos quatre llibres no es venen en plataformes ni en llibreries. Des de fa deu anys, he decidit distribuir-los només per venda directa mitjançant els procediments que abans he descrit. 






Pàgines del projecte 'Pobles valencians abandonats' en xarxes socials: 

• Pàgina de Twitter "Pobles Abandonats"
• Pàgina d'Instagram "Pobles i Paisatges Valencians"
• Pàgina de Facebook "Pobles Valencians Abandonats"
• Pàgina de TikTok "Pobles i paisatges valencians"

#Tolls #Gorgs #Poblesabandonats #Tollsisaltsdaiguavalencians #poblesvalenciansabandonats #EspañaVaciada #Despoblament #despoblació #Pueblosabandonados #PaísValencià #ComunitatValenciana #comarques #gorg #toll #llibre #llibres