divendres, 30 de gener del 2009

El Chorrador (l'Alt Millars) vist des de dalt


És un dels llocs més encissadors de la geografia valenciana. Es tracta d'una caiguda d'aigua d'uns 30 metres d'altura, en el Barranc del centenar, a Castillo de Villamalefa, però molt a prop de Zucaina. Arribar, a més, no és gens complicat. Es tracta d'un lloc molt conegut entre els excursionistes i persones interessades en el medi ambient, que impressiona quan el tens enfront. Et fa sentir menut. Recordeu que estem en un paisatge especialment fràgil, molt forestal, i per tant quan ens n'anem del lloc, no ha de quedar rastre de què hem estat. Duguem-nos el fem , fins i tot l'orgànic, i mai encenguem foc, ni tan sols en hivern.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

al terme de Zucaina hi han massos d
´entre 10 i 20 cases quasi abandonats, un d´ells es la Masía de Fuentes a meitat camí entre Montanejos i Zucaina.Podeu vore fotos del mas que te mes de vint cases en FORO-CIUDAD masía de Fuentes.Per cert ,allí tampoc ha arrivat la llum encara.

Anònim ha dit...

Efectivament, en eixe rotgle format per Zucaina, Montanejos, Cortes i Castillo és on més nuclis d'esta entitat es concentren.