dijous, 26 de novembre del 2009

Ascensió al Penyagolosa, el cim més emblemàtic de les terres valencianes (comarca de l'Alcalatén)

Amparo, Ignasi i jo vam pujar al Penyagolosa dissabte 21. En principi érem moltes més persones, però finalment, per diferents circumstàncies, vam anar tres persones i un gos, Hampri. L'excursió va ser magnífica. Ací aporte les fotos per a totes eixes persones que per diferents circumstàncies no van poder vindre. En unes tres hores férem la pujada i la baixada. Per detallar en quina part de l'ascensió és cada fotografia, descarregueu-la directament, ahí està el nom.
L'ascensió la férem pel barranc de la Pegunta, i després vam baixar per la senda directa a Sant Joan. En les fotos tenim vistes del Mas de la Cambreta, els pobles de Puertomingalvo i Xodos, la vessant sud del Penyagolosa i el paisatge de l'ascensió en distints punts.

3 comentaris:

BIDARI ha dit...

muy buena esa subida, no cabe duda, la verdad que este pico (aunque todavia no lo he subido pero buenas referencias tengo de el por todas partes) junto el calderon, son dos cimas que todos deberemos de hacer antes de morir, gracias por el reportaje

Agustí Hernàndez ha dit...

Gracias. En este mismo blog hay una entrada con bastantes fotos sobre una ascensión en grupo que hicimos al Calderón (Alto de las barracas).

Juan José Carrasco Lozano ha dit...

Hola Agustí:
Penyagolosa es fascinante y sumada al encanto del Barranc de la Pegunta, se hacen inolvidables. He estado tres veces, de momento, pues salimos cada año desde Fanzara y es muy recomendable.
Enhorabuena por este post y por las preciosas fotografías que compartes con los que te seguimos.
Un abrazo.