dijous, 13 de gener del 2011

Ja som més de 2.000 amigues i amics en el Facebook d'este blog: 'Pobles Valencians Abandonats'

En el Facebook d'este blog ('Pobles Valencians Abandonats') ja som més de 2.000 amigues i amics. Gràcies a totes i tots. Continuarem divulgant el nostre patrimoni natural i cultural, debatint sobre medi ambient i sostenibilitat, i aportant punts de vista diferents sobre la necessitat de conéixer el nostre entorn, i dins d'ell, els nuclis deshabitats o que estan en vies de despoblar-se. Gràcies! Foto: runes desaparegudes de Loriguilla.

5 comentaris:

L. Gispert ha dit...

Enhorabuena, Agustí. El tema interesa mucho, ya lo ves. Sigue caminando, querido amigo, para ofrecernos ese patrimonio solitario y nostálgico, pero siempre muy interesante.

Un abrazo,

Luis.

trotasendas ha dit...

Enhorabuena Agustí 2000 amigos son muchos incluso para el Facebook. Yo te acabo de enviar la mía para ir a por los 3000!! Saludos

Juan José Carrasco Lozano ha dit...

Felicidades Agustí, es una gran alegría que tu trabajo se vaya divulgando por miles..., en las Redes Sociales y en todos los medios posibles. Es importante el trabajo que haces y es justo su reconocimiento. Un abrazo.

Speaker ha dit...

Enhorabona, jo no sóc d'eixos 2.000 del Facebook (així que ja pots comptar-ne 2.001!) però em passe per ací de tant en tant a veure les teues fotos dels vestigis dels nostres pobles.

Salut!

Anònim ha dit...

Jo sou u dels amics del Facebook. Tens un blog mol interessant. Salutacions. Fas un treball impressionant. Ramon