dimarts, 20 d’octubre del 2009

El blog "Els pobles valencians abandonats" ha complit el seu primer any el 8 d'octubre amb 32.028 entrades


El passat 8 d'octubre este blog, "Els pobles valencians abandonats", va complir el seu primer any, amb més de 200 entrades publicades, i un total de 32.028 visites. El blog va nàixer amb l'objectiu de mostrar els nuclis de població valencians deshabitats, sempre amb una actitud de respecte i dignitat per als propietaris i ex habitants. Crec que s'ha aconseguit, i jo he posat el meu esforç en què així siga.

Els plantejaments del blog en el moment de la seua creació segueixen ben vigents: mostrar el nostre patrimoni natural i cultural. Per això, a més de pobles abandonats valencians i d'altres parts de l'Estat Espanyol, al blog hi ha excursions a llocs molt variats, com cims, llocs on banyar-se en estiu, o es parla d'altres blogs, associacions culturals o persones que fan tasques de difusió magnífiques amb el seu blog. Seria impossible numerar-los a tots. Jo en principi ací he parlat d'uns quants, els que m'han paregut més significatius.

En este temps també s'ha publicat els resums de les projeccions de fotografies de pobles abandonats que he fet, així com de les inauguracions de l'exposició que he anat fent durant este temps. Més de 40 actes des de l'aparició del llibre, allà a principis de 2007.

La meua situació personal ha canviat. Àngels i jo ara som pares de Bernat, un xiquet amb poc més d'un any. Ara no podem fer tantes excursions, ni tan llargues com les que féiem fa uns anys, però hem continuat anant a pobles abandonats, com s'ha vist en alguna fotografia. I Bernat ha estat en alguns. I també he fet excursions amb moltes altres persones, a les quals agraïsc la seua companyia i la comprensió davant el temps "perdut" per mi fent les fotografies que podeu vore ací. La primera, Àngels.

Simplement, donar-vos les gràcies i a continuar endavant. Fins a l'any vinent! Vos deixe amb una foto on Bernat i jo estem al despoblat d'Acín de Garcipollera, en Osca; i una altra d'un dels llocs que més em va agradar, La Fonseca, en el poble valencià de Venta del Moro.

A mode d'anècdota, de les 32.028 visites, 15.098 són visitants únics, i d'ells 11.301 són primers visitants i 3.797 són persones que han tornat a entrar en algun moment. El dia amb més afluència al blog fins ara va ser el passat 1 de febrer, amb 302 entrades.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena, que se siga manteniendo el blog muchos años.

Faustino.

Mábel ha dit...

Enhorabona Agustí!! continua amb la tasca i complint anys...

Agustí Hernàndez ha dit...

Gràcies als dos. El blog crec que serveix per a algo, i per això anem a continuar.

Anònim ha dit...

¡Enhorabona pel aniversari!

Toni ha dit...

Desde la Asociación Cultural Las Alcublas te felicitamos y deseamos que sigas en esa linea tan bonita que es el enseñarnos los pueblos abandonados. Nos gusta mucho tu blog y lo visitamos habitualmente.

Agustí Hernàndez ha dit...

Moltes gràcies, Trapatroles i Les Alcubles.

garrotipadur ha dit...

enhorabona agustí i quina gran tasca esteu fent.

I eixe xiquet que teniu si ho mama el dia de demà també anirà pels pobles fent fotos i rutes..

Anònim ha dit...

Bon día Agustí:
Enhorabuena por este primer año de aniversario en tu maravilloso blog. Ánimo y a continuar publicando para que podamos conocer los sitios que visitas. El primer año es importante y a partir de ahí se consolidará aún más; somos muchos lo que te seguimos.
Un beso para Bernat y un abrazo desde Onda.

Agustí Hernàndez ha dit...

Moltes gràcies, garrotipadur i Juan José. Paraules com les vostres donen ànims per a continuar mostrant els nostres pobles i paisatges.