dimarts, 16 de febrer del 2010

Magnífic blog molt complet sobre els pobles abandonats de la província d'Osca

El blog Despoblados en Huesca (link ací) és un magnífic treball que ens mostra el procés d'abandonament de molts nuclis de població en la província d'Osca. Li he fet una ullada al blog i em sembla magnífic. He pogut visitar distints pobles dels que se citen i crec que el blog està molt ben documentat. La bellesa de les imatges val la pena. Enhorabona a l'autor o autora, a qui no tinc la sort de conéixer!

Per cert, en este mateix blog Pobles Valencians Abandonats, a la columna lateral dreta podeu vore també distints llogarets d'Osca: Bafaluy, Erdao, Otal, Jánovas... Sobretot són del prepirineu, siga en les comarques del Sobrarbe o la Ribagorça. I no vull deixar de recomanar-vos el magnífic llibre sobre els pobles abandonats de l'Alt Aragó del qual és autor José Luis Acín, publicació de la qual també hi ha una ressenya en este blog.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Magnifico blog, totalmente de acuerdo, con la particularidad de que ha visitado pueblos muy aislados y de dificil acceso(Bibán,Sandias,Ceresuela,Fenillosa,etc). Mucho merito llegar a estos lugares.

Saludos.

Faustino.

Agustí Hernàndez ha dit...

Arribar a estos llocs és de mèrit, però també és molt entretingut. Pots fer-ho en bici de muntanya, o directament a peu. Nosaltres a la majoria de llocs hem arribat a peu.