divendres, 5 de febrer del 2010

Projecció de fotografies de pobles abandonats a Sogorb (comarca de l'Alt Palància)

José Manuel i jo vam per la conferència i presentàrem el llibre "Pobles abandonats. Els paisatges de l'oblit" a la capital de l'Alt Palància, Sogorb. La veritat és que l'acte va estar molt bé, tant per la pròpia presentació, com també pel tracte de la gent. Com fem habitualment, José Manuel es va centrar en l'aspecte de la vida quotidiana a les masies i aldees valencianes, i jo em vaig centrar en comentar les fotografies que ens mostren no només els pobles abandonats, sinó com ha evolucionat el paisatge valencià durant un segle arran de l'abandonament.

2 comentaris:

L. Gispert ha dit...

Hola, Agustí, siento mucho no haber podido asistir ayer a vuestra conferencia. El propósito era ir, pero a media tarde se puso enfermo un familiar y tuve que asistirle, no dándonme tiempo a ir. Ya me han dicho que fue un éxito. Lo celebro.

Un abrazo.

Agustí Hernàndez ha dit...

Espere que el teu familiar estiga bé. Gràcies per les teues paraules. La veritat és que l'acte va estar bé, a excepció d'uns xicotets problemes informàtics que gràcies al públic i la bona disposició dels tècnics de l'ajuntament, van solucionar-se. Tenia ganes de conéixer-te personalment, i José Manuel de saludar-te, però bé, segur que serà en una altra ocasió.