dissabte, 8 de gener del 2011

L'exposició "Pobles abandonats, pobles en la memòria", actualment a Bocairent, inicia l'itinerància de l'any 2011

L'exposició "Pobles abandonats, pobles en la memòria", produïda pel Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València, actualment es troba a Bocairent, concretament fins el diumenge 9 de gener. Amb el 2011, l'exposició inicia l'itinerància d'un nou any, en què es podrà veure a distintes poblacions valencianes.

Més informació ací.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soc de Bocairent i també senc molta curiositat per els pobles abandonats, e tingut la oportunitat de vore la exposicio les voltes que e volgut i mes, soc locutor en la radio local y també e tingut la oportunitat de fer un programa de radio amb l'exposició es molt bona i la recomane a tot el món!

Agustí Hernàndez ha dit...

Jairo,

moltes gràcies. El mèrit és dels treballadors del Museu Valencià d'Etnologia, i de la gent i institucions que van col·laborar en fer-la possible. Després buscar un discurs que fóra accessible per a la majoria de la societat, i un format adient. Crec que el resultat acosta a la gent una realitat no sempre ben coneguda.

Juanjo Cucart ha dit...

Hola Agustí, m´agradaria saber quan i a on es realitza l´exposició, ja faig tard a Bocairent i el mateix em passà en Serra!.

Agustí Hernàndez ha dit...

Actualmente està en La Pobla Llarga.


http://www.lasprovincias.es/v/20110113/ribera-costera/exposicion-sobre-pueblos-abandonados-20110113.html