diumenge, 21 de juliol del 2013

Gràcies per fer possible el llibre en crowdfunding o micromecenatge 'Pobles valencians abandonats'


Quan vaig iniciar l'aventura d'autoeditar-me mitjançant crowdfunding o micromecenatge el llibre 'Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci', no podia imaginar-me la resposta que hi hauria. Heu sigut moltes les persones que heu participat com a mecenes i les que heu aportat algun tipus de material. També molt@s persones heu fet difusió entre els vostres coneguts i amics o simplement heu donat ànims. Valga esta entrada, quan falten només tres dies per a finalitzar el període de micromecenatge, com a agraïment a tot@s.

Pel que respecta als i les mecenes, també donar-vos les gràcies. Calcule que a la fi sereu unes 250 persones, aproximadament. Estic molt content, i il·lusionat amb el projecte, i espere que el resultat final, el llibre, siga digne i realment divulgue i dignifique eixos pobles i paisatges que estaran representats. El llibre, a meitat octubre. Gràcies a totes i tots.

Agustí Hernàndez Dolz
agustihernandez@gmail.com


5 comentaris:

L. Gispert ha dit...

Enhorabuena Agustí... Seguro que será otro éxito... Y esos pueblos, desde ahora, ya no están abandonados. Permanecerán siempre en tu corazón enamorado, de esos silencios y de esas piedras que un día fueron testigos de mil avatares de sus gentes.

Un abrazo.

Agustí Hernàndez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Agustí Hernàndez ha dit...

Luis, gràcies per les teues paraules, esperem que el treball contribuïsca a divulgar el nostre patrimoni natural i cultural, i a fer-lo un poquet més conegut. Vaja, allò que tu portes fent, amb èxit, ja molts anys.

Salutacions,

Agustí

amparo puig ha dit...

Agustí, al fin no pude convertirme en micromecenas porque cuando me quedé en el paro rompí todas las tarjetas de crédito y ahora no tengo. De todas formas, como supongo que anunciarás con tiempo la presentación del libro, lo compraré en ese momento. Respecto al otro tema, mi padre era de Beneixama, así que conozco la zona. Hay aldeas como El Salse y pueblo pequeños, como Campo de Mirra, que merece la pena conocer. Te puedo ampliar la información si te interesa.

Agustí Hernàndez ha dit...

Moltes gràcies, Amparo. Sí que m'interessa qualsevol informació sobre la zona, especialment referida a xicotets nuclis de població.