dimarts, 25 de novembre del 2008

El mirador de la Talàia, a Llucena (l'Alcalatén)

El mirador de la Talàia, a Llucena, també és un lloc on si no heu estat, vos recomane que aneu. Deixant el cotxe a les escoles abandonades del mas de la Venta, junt al riu Llucena, en poc més d'una hora d'ascensió podeu arribar-hi. Si a més, teniu temps, podeu donar la volta al cim. Nosaltres vam anar directament al mas de la Fogenta, i des d'ahí rodejàrem el cim passant pel mirador. Les vistes sobre la vall del riu Llucena i les muntanyes fins al Penyagolosa són per a gaudir-les amb intensitat. Si a més, teniu la sort de poder gaudir d'un dia de mestral amb núvols, veureu quines magnífiques fotos es poden fer.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En tota la zona de Llucena hi ha molts llocs similars, el mas d'Hilària, el Mas de Costa o les vistes desde la senda que va al mas del sego. ¡Lo roí és que estiga tan desforestat!

Agustí Hernàndez ha dit...

És una zona desforestada per una doble acció: la humana i els cultius, i també pels incendis. I un relleu molt abrupte.

Carlos Balaguer ha dit...

No se debería incidir en que las casas, maias, etc... Están abandonadas, TODO TIENE DUEÑO!
Después te encuentras gente en tu finca cogiendo fruta, haciendo leña, etc..., alegando que esta abandonado, pero no se equivoquen, todo es de alguien, que paga sus impuestos y lo cuida en mayor o menor medida según sus posibilidades, UN RESPETO A LA PROPIEDAD PRIVADA!

Agustí Hernàndez ha dit...

Carlos Balaguer, totalment d'acord amb el que aportes.

Com molt bé dius, no és argument dir que una cosa està deshabitada per a fer alló que un vol. Ací en este blog s'ha dit moltes vegades que tot té propietari, malgrat que ho tinga com vulga o puga (si és especialment perillosa la situació ja actuarà l'autoritat). I en el blog, si repasses l'entrada, en prou vegades s'ha instat a què si una persona fotografia una cosa, o passa per un lloc, no es note que ha passat, i, òbviament, no s'enduga res.

Salutacions,

Agustí