dissabte, 6 de juny del 2009

Ascensió al Cabezo de las Cruces (Cortes de Arenoso) en el límit amb Terol

La vista des d'este cim, de més de 1.700 metres d'altitud, en la comarca de l'Alt Millars, ofereix una panoràmica encissadora. Recorde com Àngels i jo vam partir a les 9 i mitja del matí de Cortes de Arenoso, i després d'unes tres hores, havíem arribat al cim. Pel camí vam passar pel Mas de las Cruces, el mas situat a major altitud del territori valencià (1560 metres).

Per als amants del paisatge, dir-vos que la vista des del cim és amplíssima. M'atreviria a dir que de les millors que es poden fer a territori valencià. Al costat de las cruces (es veu en la foto), la Peñacalva, ja a Nogueroles (Terol).

4 comentaris:

Clara Massamagrell ha dit...

Quines vistes!

Este hivern passat vaig estar a Los Calpes de Arenoso, imagine que molt propet d'ahi, no?

Agustí Hernàndez ha dit...

Està en la mateixa comarca, l'Alt Millars, encara que, dins del teme de Cortes de Arenoso (no confondre amb Puebla de Arenoso, més al sud) el Cabezo està a la part més llunyana de Puebla.

OSCAR TORRIJOS ha dit...

Si y es impresionante lo bonita que es la zona y la cantidad de PR y GR que hay por la zona. La pena es que la subida al Cabezo desde Cortes esté tan perdida.

Agustí Hernàndez ha dit...

Totalment d'acord, Òscar. El final de la pujada era un poc caòtica, especialment el tram anterior i posterior al Mas de Las Cruces. Però això no pot ser una excusa per no anar! La zona bé mereix anar unes quantes vegades.