divendres, 5 de juny del 2009

Presentació dels llibres de set autors a l'Auditori d'Alboraia (també el meu de pobles abandonats)

Ahir vam celebrar un acte a Alboraia del qual estic molt orgullós i que crec que era un deute que els veïns i escriptors teníem mutuament. Es va presentar distintes obres d’autors i autores del poble, entre elles el meu llibre de pobles abandonats. L’acte el vaig organitzar jo personalment, contactant amb els autors, encara que després, perquè fóra un acte institucional, es va posar sota el paraigües de l’Ajuntament d’Alboraia a través del Bloc Nacionalista Valencià, partit amb representación municipal.

Demane perdó als moltíssims autors als quals no se’ls ha pogut donar l’oportunitat de presentar les seues obres, que em consta que són molts, i voldrien haver-ho fet. Tota la culpa és meua. També vull donar les gràcies als autors, tots els quals han participat altruistament; al públic assistent, als distribuidors dels llibres, i també al venedor. Si algun d’estos llibres els voleu comprar, els podeu trobar en les llibreries habituals d’Alboraia. Per a qualsevol comentari, em podeu escriure a: agustihernandez@gmail.com

Reproduïsc la nota de premsa de l’acte i algunes fotos.

Més de cent persones acudiren a escoltar Francesc Bayarri, Jordi Bayarri, Cristòfol Martí, Rafa Arnal, Agustí Hernàndez, José Vicente Marco i Víctor Panach

Set autors presenten a Alboraia els seus llibres en un acte organitzat pel Bloc

La regidora, Àngels Belloch, va destacar l’objectiu de donar a conéixer el treball dels escriptors del municipi

Francesc Bayarri, Jordi Bayarri, Cristòfol Martí, Rafa Arnal, Agustí Hernàndez, José Vicente Marco i Víctor Panach van presentar ahir els seus llibres en un acte organitzat pel Bloc de l’Ajuntament d’Alboraia. També estigueren Juli Esteve i Jesús Huguet. L’acte va ser conduït per la regidora d’este partit, Àngels Belloch; i el secretari comarcal del Bloc de l’Horta Nord, i veí d’Alboraia. Belloch va destacar l’objectiu de donar a conéixer el treball dels escriptors del municipi, alguns dels quals han editat obres recentment, i altres les han reeditades, traduïdes; o simplement s’ha pretés donar a conéixer els autors al públic.

L'activitat celebrada a l’Auditori Municipal va contar amb la presència de més de 100 persones, ja que en acabar l’acte es va sortejar un exemplar de cada llibre presentat, adquirit per l’organització, i s’havia donat uns 110 números. En l’acte també es podia adquirir els llibres, i hi havia una taula reivindicativa muntada per l’Associació d’Alumnes de l’Escola d’Adults, per a demanar el suport veïnal i impedir el tancament de l’escola, com pretén l’equip de govern.

2 comentaris:

raquel ha dit...

Resulto ser un acto, de lo mas interesante, curiosos los libros y curiosos los autores.

Todo un lujazo!!

Agustí Hernàndez ha dit...

moltes gràcies, Raquel. Continuarem fent coses com esta en Alboraia