diumenge, 5 de juliol del 2009

Projecció de fotos "Pobles i paisatges valencians" organitzada per l'Associació de veïns La Patacona d'Alboraia

La projecció de fotos va consistir en el comentari de les fotos per part de l'autor. Es van mostrar unes 200 fotografies de paisatges valencians, des de postes i eixides de sol, ciutats amurallades, nevades, rius, cascades, vistes de paisatges singulars... fins a pobles valencians abandonats.

L'acte va ser divendres 3 de juliol a les 20h en el local de l'Associació de Veïns de la Patacona a l'Apartahotel Passeig Mare Nostrum (junt l'Institut Patacona i la residència de la tercera edat). Va ser organitz per l'Associació de veïns La Patacona-Vera d'Alboraia. Moltes gràcies a tota la gent que va col·laborar per a què l'acte fóra realitat, des de les persones que es preocuparen per demanar el local, superar els entrebancs, comprar i muntar el projector, convocar els veïns, fins als assistents, entre ells les regidores de l'Ajuntament Àngels Belloch i Àngels Doménech. Espere que haja sigut d'utilitat i que fem més projeccions de fotos.

Fotos: Carmen Alfonso, presidenta de l'AV Patacona, presenta l'acte; moment inicial de la xarrada; foto de grup al finalitzar l'acte.